Secretul Piramidelor

Octave Octavian TeodorescuOCTAVE - SECRETUL PIRAMIDELOR - 1992                                        
1 : Ochii Planetei (4:22)
2 : Întâlnire De Gradul Trei (8:30)
3 : Călătorie Spre Vârful Piramidei Cunoașterii (3:35)
4 : Întoarcerea Acasă (4:40)
5 : Pacifică (6:10)

6 : Veșnicie (5:12)
Toate cântecele compuse de Octavian Teodorescu alias Octave.
click pe numele piesei sau al albumului pentru audiție

Războiul se sfârșise, iar razele lunii nu mai dezveleau decât rămășițele fumegânde ale 
civilizației. Omenirea recăzuse în starea de animalitate. Doar într-o peșteră uitată de lume mai viețuiau trei filozofi așteptând salvarea. OCHII PLANETEI erau triști și visători. 


Atunci veni Mesajul. Cei trei filozofi plecară la drum.
ÎNTÂLNIREA DE GRADUL TREI se apropia. Locul fusese ales: Egipt, la Piramide. Gloata era și ea călăuzită de lumini pe cer. Frică și speranță. Confuzie. Un freamăt se ridică din mulțime: Sosesc! Navele aterizează și se deschid pentru a lua cu ele pe Cei Trei Înțelepți. Treptele se închid și navele decolează. Cei Trei Înțelepți vor zbura acum spre centrul Creației. Universul nu mai are nici o taină pentru ei, totul este cuprins în zborul lor inițiatic.

CĂLĂTORIA
lor atinge VÂRFUL PIRAMIDEI CUNOAȘTERII. Apoi se ÎNTORC ACASĂ. Văd totul cu alți ochi și înțeleg ce trebuie făcut pentru ca Pământul să redevină Planeta Cunoașterii. PACEA este cuvântul cheie. Rememorarea dezastrului atomic este suficientă pentru ca cei întorși să devină Apostoli ai Păcii. În viziunea lor, viitorul Pământului este asigurat acum prin aducerea la drumul rațiunii a ultimelor exemplare umane. Armonia este din nou la ea acasă pe Planeta Albastră, de data aceasta pentru VEȘNICIE.

Toate acestea au fost imaginate de Octavian Teodorescu alias OCTAVE, în anul 1992.